2016. november 10., csütörtök

Pirogravírozás és egy új gép és képAnno, 5 évvel ezelőtt kezdtem el ismerkedni a pirogravírozással. Szerelem volt első pillanattól kezdve. Persze tapasztalatom nem volt semmi sem. Az interneten akkor még elég kevés információ volt ezzel kapcsolatban és készülékeket is nehezebb volt beszerezni. Azóta persze ez sokat változott. Rengeteg videó van a youtube-on, no meg sok-sok készülék. Két egyszerű pirogravírozóm volt ebben az 5 évben. Nagyon jó kis gépek voltak. De volt amit nem tudtam megvalósítani, úgy ahogy szerettem volna. Olyan készülékre vágytam, ami hőfokszabályzós és nem tömör réz fejek vannak hozzá, hanem drótszálas. Voltak olyan árnyalások, amiket ezzel könnyebben megvalósíthatok. Remélem még sok képet mutathatok nektek.


Ha kezdő vagy és ismerkedsz a technikával az ilyen típusú gépeket ajánlom. Nem drága és jól meg lehet tanulni vele rajzolni, égetni. Nekem is hasonló volt. 


Ha túl vagy 1-2 év gyakorláson és még mindig szereted ezt a technikát, de kinőtted a géped, egy ilyenbe érdemes beruházni. Bár még csak most ismerkedem vele én is, nagyobb a szerelem mint volt. Eszméletlenül könnyű a használata, jó kezelni. Sokkal gördülékenyebb a munka.
Nem bántam meg a megvásárlását.


4 megjegyzés:

 1. Nagyon ügyes vagy szépek a képeid!

  VálaszTörlés
 2. Igazi művész vagy már ebben a technikában - és szakértő is! :)
  Megcsodáltam az oldalsávban a gyerekek fotóit... rohan az idő... :)
  Remélem, mindannyian jól vagytok!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát próbálok fejlődni,de még van hova.
   Hát bizony,gyorsan nőnek a gyerekek.(Pedig nem is frissek a fotók.)
   Jól vagyunk, köszönöm.

   Törlés